Konsultaatiot


Milloin tarvitaan fengshui-konsultaatiota?


Tontin valinta

Fengshui-sääntöjen avulla voidaan valita eri mahdollisuuksista itselle sopivin. Katsotaan maastomuotoja, maaperää, rakennuspaikan asettumista ilmansuuntien mukaan, tontin muotoa ym.

Talon suunnittelu

Määritellään talolle suunta, joka parhaiten hyödyntää ympäristövaikutuksia (esim. vesistöjen suunta) sekä vastaa tulevien asukkaiden toiveita elämänsä suhteen.

Uuden asunnon/talon etsintä

Fengshui-konsultti voi tutkia eri vaihtoehtojen sopivuutta sekä yleisellä tasolla että paikkaan muuttavien ihmisten kannalta erityisesti. Kaunis ja hyvä rakennus ei ehkä olekaan suosiollinen tiettynä vuonna syntyneelle.

Pihapiirin suunnittelu

Talon ympäristöllä on vaikutus asukkaisiin. Minne rakennetaan kivipuutarha, miten polut ja tiet kulkevat, mihin asetetaan uima-allas tai koristelampi - kaikki nämä voivat auttaa tai haitata asukkaiden hyvinvointia.

Kotona tehtävät muutostyöt

Rakennetaan sauna tai varastotilaa, seiniä siirretään, ovia muutetaan tai olohuone tapetoidaan - fengshui voi osoittaa parhaat paikat ja neuvoa sopivimmat värit.

Vaikeudet uusissa tiloissa

Joskus uuteen paikkaan muutto tuo yllättäviä, epämieluisia mutkia elämään. Jos tuntuu siltä, että asiat ovat selittämättömästi kääntyneet huonompaan suuntaan ilman muuta näkyvää syytä, kannattaa selvittää, onko uudella asuinpaikalla asian kanssa tekemistä ja miten tilannetta voi korjata.

Vuositarkastukset

Ajan vaikutus elämäämme ja elinympäristöömme on olennainen osa fengshuita. Aasiassa on tavallista, että ennen jokaista uutta vuotta (kiinalainen aurinkokalenterin mukainen uusi vuosi 4-5. helmikuuta) kutsutaan fengshui-konsultti antamaan neuvoja järjestelyistä tulevaa vuotta varten.

Päivänvalinta

Jokaisen asian onnistuminen on kiinni siitä, että se pistetään alulle oikeaan aikaan. Kiinalaisessa kalenterissa annetaan tiedot yleisistä suotuisista ja epäsuotuisista päivistä, mutta ne ovat samaa tasoa kuin meidän lehdissämme olevat astrologiset ennusteet, joiden mukaan jokin kuukausi on hyvä kaksosille mutta huono ravuille. Ammattitaitoinen fengshui-konsultti laskee sopivimmat päivät käyttäen tietoa asiakkaan syntymäajasta ja -paikasta. Kun päivän valinta kohdistuu rakentamiseen, muuttoon tai yrityksen avaamisajankohtaan, rakennuksen ilmansuunta ja ikä otetaan huomioon.

Mitä se maksaa?

Tiedustelut:

Päivi Vilkki

050 369 2804

alkuun